Over Jolanda | cijfers en zorg

foto JolandaOp het VWO was ik al goed met cijfers. En dol op wiskunde en complexe puzzels. Het duurde echter nog wel even voor ik de studie SPD Bedrijfsadministratie vond. Maar toen ik SPD en daarna AA (Accountant Administratieconsulent) deed, wist ik ook meteen dat ik goed zat. Er volgden maar liefst 20 jaren ervaring in het vak, bij verschillende kantoren. Ik kan wel stellen dat ik een vak heb gevonden dat echt bij me past.

Want naast een passie voor cijfers en de wereld achter de cijfers, geeft het me ook veel voldoening om klanten écht te helpen. Praktisch en zeer deskundig een verschil voor je maken; daar word ik blij van. Ik zorg ervoor dat jij gelegenheid en tijd hebt om te doen waar jij goed in bent: ondernemen en werken. Dan kan ik ondertussen voor je uitzoeken waar ik de (belasting)regels in jouw voordeel uit kan laten pakken. En zorgen dat je administratie jou zo min mogelijk tijd en zorgen kost.

Ik ben geen type voor luchtkastelen en onbegrijpelijke facturen: ik vertel je exact hoe je zaken ervoor staan en waar je kansen liggen. Je weet altijd precies waarvoor je me betaalt. Waar je onderdelen van je administratie liever zelf wilt doen, laat ik je met plezier zien hoe je dat het meest efficiënt doet.